Pau Quintano

 

exposició

Em plau convidar-vos a la inaguració de l’exposició d’en Pau Quintano, que tindrà lloc el 4 de juliol a Can Gruart, Vilablareix, Girona. En ella s’exposen una trentena de quadres, així com altres obres més recents de l’artista, fins el proper 31 de Juliol.

I si teniu l’agenda ocupada o no us podeu desplaçar a Girona, sempre podeu donar un cop d’ull a la seva obra i contactar per a obra per encàrrec a través de la seva pàgina de  Facebook o Twitter. També podeu trobar algun dels seus dissenys a COSHOP al c/ Banys Nous, 6 de Barcelona.


Me place invitaros a la inaguración de la exposición de Pau Quintano que tendrá lugar el viernes 4 de julio a las 19:30 h en Can Gruart, Vilablareix, Girona. En ella se expondrán una trentena de cuadros, así como otras obras recientes del artista, hasta el próximo 31 de julio.

Y si tienes la agenda ocupada o no puedes desplazarte a Girona, sempre puedes seguir su obra o contactar para obra por encargo a través de su página de Facebook o Twitter. También podéis comprar alguno de sus diseños en  COSHOP  en  c/ Banys Nous, 6 de Barcelona.


I’m pleased to invite you to the opening event of the exhibition of Pau Quintano. It will take place next Friday 4th of July in Can Gruart, Vilablareix, Girona. Till July 31st, you’ll have the opportunity to see the recent work of the artist.

If you are not able to make it, though, you can also can follow his work and contact the artist through his Facebook or Twitter page. You can also find some of his designs in COSHOP, c/ Banys Nous, 6 de Barcelona.

summerHandmade Cabàs/Capazo/Straw bag CAMPER

HAPPY WEEKEND!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s