Jo voto, tu votes, ells juguen. Siusplau, catalans.

Avui, a les 15:30, agafo un vol cap a Barcelona, ja que resulta que m’ha tocat ser suplent a la mesa per les properes eleccions del diumenge 25. No tinc res que al·legui que no puc presentar-m’hi, així que si no vull una multa o anar a presó, només em queda viatjar.

Reconec que tinc sort perquè sinó no hagués pogut votar. Vaig anar deixant el tràmit d’anar al consulat fins que un amic meu va visitar London per fer-ho i em va dir que era l’últim dia que es podia fer. Mea culpa, d’anar endarrerint-ho. Sí.

Un dels motius (bastant important) pels quals visc fora de la meva terra en aquests moments és perquè estava saturada de tanta merda de retallades, crisis, lladres, paraules, paraules i paraules, problemes, problemes i problemes.

Molt abans de marxar vaig deixar de seguir notícies o problemes a fons, per passar a llegir titulars i articles en diagonal i deixar-me influir per opinions compartides en converses de cafè amb llet.

Precisament aquesta gent, cafè amb llet, revista gratuïta de la província de Girona, han fet públic AQUEST VÍDEO que no té desperdici i que val la pena veure’l abans de diumenge.

Jo he decidit tapar-me les orelles i ulls, però agraeixo moltíssim que hi hagi gent que no es cansa de reivindicar i obrir camí als fets. Gent que es perd en xifres i lletres i extreu mentides embolicades pel Govern i ho fa desinteressadament pels xaiets que no ens involucrem, no entenem o ens deixem enganyar pel que ells volen.

D’aquesta gent hi ha de tots colors i partits. Sempre està millor escoltar-ho tot i formar-se un mateix una opinió ben pensada.

Jo només vull això. ‘Benpensar’ el meu vot, ‘BENVOTAR’, perquè sé que ens juguem el futur.

VISCA CATALUNYA!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s