Rodalies: si us plau, facin alguna cosa

Cada dia, o quasi cada dia, creuo vinyes i paisatges idílics per a arribar a la feina, acumulant quilòmetres. A vegades agafo dos trens, a vegades només un, depenent de si vull desplaçar-me més o menys del meu domicili a la estació de bon dematí. Tant si agafo els Ferrocarils de la Generalitat com si no, el que mai falla és el Rodalies. L’R4 mai falla sent impuntual.

Per a què existeixen els horaris de tren? Per a què existeixen les pantalles? Si igualment haurem d’esperar fins que el tren vulgui arribar. Avui he suat la cansalada corrents a agafar el tren per a després haver de pelar-me de fred per haver esperat el tren més de 7 minuts. A la pantalla hi deia que el tren arribava en 1 minut.

Benvolguts senyors encarregats de la planificació i horaris dels rodalies, si us plau, facin alguna cosa al respecte. Canviin els horari, si volen, o allarguin la duració dels trajectes, però no facin perdre el temps a la gent.

Quan un hi va per feina, i ja hi té la mà trencada, amb això dels trens impuntuals, s’adapta més o menys com pot, però sempre ha de donar explicacions. Pobres, els esporàdics, que arriben tard als llocs, segurament, per motius importants. Tots, absolutament tots, tenim coses a fer, ens agrada aprofitar el temp, i no gelar-nos o acalorar-nos esperant un tren. No és normal.

 

image

Si us plau, facin alguna cosa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s